Ρεύμα για το σπίτι

Μελετάμε μαζί τις ανάγκες σας και προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς με την εγγύηση της

Το πρόγραμμα nrg @ cost+ προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας, με ενέργεια στο κόστος του προμηθευτή, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με πάγιο από 5,5€ τον μήνα.

Κερδίστε οικονομία για το ρεύμα του σπιτιού σας και επιπλέον:

Μηδενική Εγγύηση με ενεργοποίηση Πάγιας Εντολής

Το πρόγραμμα nrg on time 4U προσφέρει οικονομία για το ηλεκτρικό ρεύμα του σπιτιού σας, με ενέργεια βάσει κόστους, χωρίς χρέωση αναπροσαρμογής και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, με Έκπτωση Συνέπειας 50% στο περιθώριο του προμηθευτή!

Κερδίστε οικονομία για το ρεύμα του σπιτιού σας και επιπλέον:

Μηδενική Εγγύηση με ενεργοποίηση Πάγιας Εντολής

Αλλάξτε πάροχο και κερδίστε

Δωροεπιταγές My market

Δωροκάρτες καυσίμων Shell

Γιατί να επιλέξω το allaxeparoxo.gr

Εμπειρία

στον χώρο πάνω από 25 χρόνια.

100.000

συμβόλαια παροχής υπηρεσιών.

Εξειδικευμένοι

σύμβουλοι ενέργειας για κάθε σας ανάγκη.

Σεβασμός

στον πελάτη και εξατομίκευση των αναγκών του.

Πώς μπορώ να αλλάξω πάροχο;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει μαζί σας χωρίς κόστος.
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-21:00, εκτός αργιών. Αιτήματα εκτός ωραρίου θα εξυπηρετούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συνδυάστε ρεύμα & φυσικό αέριο

H προωθητική ενέργεια nrg TOTAL εξασφαλίζει συνολικά την ενέργεια του σπιτιού σας, με επιπλέον οφέλη σε ηλεκτρικό ρεύμα και Έκπτωση έως 60% στο περιθώριο του προμηθευτή στο Φυσικό Αέριο, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του συγχρόνου νοικοκυριού.

Με το nrg TOTAL απολαμβάνετε επιπλέον παροχές και προνόμια που μόνο η nrg σας εξασφαλίζει:

Συχνές Ερωτήσεις

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να υπογράψετε την σύμβαση προμήθειας με την Protergia και να προσκομίσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανά κατηγορία πελάτη (ιδιώτης, επιχείρηση κλπ).
Φυσικά όχι, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την αλλαγή παρόχου.

Κάθε καταναλωτής που επιθυμεί να αλλάξει πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να προσκομίσει τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Φωτοαντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού από τον υπάρχων πάροχο.
  • Ενδείξεις Μετρητή Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Όχι. Είτε το σπίτι σας είτε η επιχείρησή σας δεν πρόκειται να μείνουν ούτε λεπτό χωρίς ρεύμα. Η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας είναι εγγυημένη από τον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).
Ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου μια εβδομάδα από την ημέρα που θα υπογραφεί η σύμβαση προμήθειας με την Protergia και εξαρτάται από τoν Διαχειριστή του Δικτύου Διανομής (ΔΕΔΔΗΕ).
Η εγγύηση που είχατε καταβάλει σας επιστρέφεται από την ΔΕΗ στον τελευταίο λογαριασμό μέσω συμψηφισμού, ο οποίος αναφέρεται και ως τελικός λογαριασμός.
Αρμόδια υπηρεσία για τις μετρήσεις και τους μετρητές χαμηλής τάσης είναι ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και για τους μετρητές μέσης τάσης ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Στην συνέχεια, αυτές οι μετρήσεις στέλνονται στην Protergia, η οποία εκτελεί την τιμολόγηση.
Καλάθι αγορών

Ζήτησε να σε καλέσουμε χωρίς κόστος!

Οι προσφορές ισχύουν ΜΟΝΟ για νέους πελάτες

Pop-up form